2009. február 17., kedd

A Kangen Víz fogyasztásának előnyei

  • Fogyasztása jó közérzetet biztosít, csökkenti a stresszt.
  • Növeli a teljesítményt és a koncentrációs képességet.
  • Hosszútávon tisztítja és lúgosítja a szervezetet, erősíti az immunrendszert (pH. 9,5).
  • Általános sejtregeneráló, fiatalító hatású (Lásd. anti-aging).
  • Beszámolók szerint rendszeres fogyasztásával megelőzhető a rák!!!
  • A világon nagyon sokan könyörtelen diéta nélkül és rövid időn belül a Kangen Víz segítségével tudtak megszabadulni a zavaró súlyfeleslegüktől.
  • A savas Kangen víz fertőtlenítő hatású, alkalmazása védelmet nyújt a fágok, gombák, atkák és mikrobák ellen.
  • Az enyhén savas pH. értékű Kangen vízzel Japánban a találmány szülőhazájában már évtizedek óta hatékonyabban kezelik a krónikus bőrbetegségeket, kiütéseket, az ekcémát és a fekélyt (pH. 2,2) mint mással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése